Notranje oblikovanje

Izkoristite prostor. Preobrazite svoj dom.

FORMA IN VSEBINA

Notranje oblikovanje niso le popolno usklajene barve in lepi kosi pohištva. Naloga notranjega oblikovalca je, da maksimalno izkoristi dimenzije stavbe, ter ustvari funkcionalne prostore, kjer se boste počutili prijetno in domače.

Hiša K interier
Novi vrtovi interier

USMERJENOST V PODROBNOSTI

Ničesar ne prepuščamo naključju. Pri oblikovanju upoštevamo podrobnosti, kot so akustika, položaj vrat in oken za zagotavljanje najvišje osvetljenosti ter pravilen izbor barv, ki vsakem prostoru da posebno, edinstveno vzdušje.

UNIKATNI INTERIERJI

Pri notranjem oblikovanju smo pozorni na število uporabnikov, ki bodo uporabljali prostor. Končni izdelek je ustvarjen na podlagi njihovih želja in potreb.

Hiša K interier

Reference

Prenova kozolca – interier 2

Prenova kozolca – interier 2

Kozolec

Hiša K interier

Hiša K interier

Enostanovanjski objekt

H1 interier

H1 interier

Stanovanjski objekt

Vaš življenjski projekt

Arhitektura za Vaše življenje

Zagotovite si načrt za hišo, ki bo skrbno premišljena in prilagojena vam.

Načrt za hišo, ki bo zanimiva in unikatna na pogled ter varčna, funkcionalna in udobna.

Načrt za hišo, v kateri boste lahko počeli vse, kar vas osrečuje.

Načrt za dom, kjer boste uživali
razkošje bivanja.

Lux-A team

Smo mlada ekipa kreativnih zanesenjakov, ki se lahko pohvali s širokim znanjem in izkušnjami na področju arhitekture, gradbeništva, mizarstva, marketinga, turizma in gostinstva.

Pri našem delu združujemo estetiko s funkcionalnostjo in hkrati sledimo najsodobnejšim trendom v arhitekturi in oblikovanju. Ustvarjamo harmonične in trajnostne arhitekturne rešitve, ki navdihujejo in odražajo edinstvenost vsakega projekta.

Celovite rešitve

Naše poslanstvo je ustvarjati unikatne in celovite prostorske rešitve, pri čemer sodelujemo z vami v vseh fazah izvedbe - od prve ideje do vselitve oziroma prevzema objekta.

Poleg projektiranja tako izvajamo tudi investicijske ocene, pridobivamo in analiziramo ponudbe, pomagamo pri izboru ustreznih izvajalcev in podizvajalcev, sodelujemo pri gradnji kot projektantski nadzor ali v smislu inženiringa.

Pridobite ponudbo prilagojeno vašemu življenju

Pišite nam na info@lux-a.com ali nas pokličite na telefonsko številko 031 217 478. Za posredovanje podrobnih informacij glede vašega načrtovanega projekta izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Izberite storitve, ki vas zanimajo

Izberite vrsto objekta

Strinjanje za obdelavo osebnih podatkov iz obrazca