Načrtovanje objektov

Sodobnih. Funkcionalnih. Varčnih.

VEČSTANOVANJSKI OBJEKTI

Sodobno oblikovana in funkcionalno zasnovana stanovanja, ki maksimalno izkoriščajo površine in zagotavljajo kakovostno bivanje v vseh pogledih.

POSLOVNI IN INDUSTRIJSKI OBJEKTI

Najsodobneje oblikovane poslovne stavbe, ki prinašajo velike prihranke pri vzdrževanju in zaposlenim nudijo najboljše pogoje za delo.

GOSTINSKI OBJEKTI

Restavracije, lokali, kavarne, slaščičarne in drugi gostinski objekti, ki s kombinacijo funkcionalnosti in estetike omogočajo optimalne pogoje za delo ter prijetno izkušnjo za goste.

NASTANITVENI OBJEKTI

Hostli, hoteli in luksuzne glamping hiške. Oblikujemo posamezne nastanitvene objekte ali celotna počitniška naselja, ki bodo gostom nudila udobje in edinstveno izkušnjo bivanja.

Reference

Novi vrtovi

Novi vrtovi

Večstanovanjski objekt

GR interier

GR interier

Gostinski objekt

Hostel Brezje

Hostel Brezje

Hostel

Vaš življenjski projekt

Arhitektura za Vaše življenje

Zagotovite si načrt za hišo, ki bo skrbno premišljena in prilagojena vam.

Načrt za hišo, ki bo zanimiva in unikatna na pogled ter varčna, funkcionalna in udobna.

Načrt za hišo, v kateri boste lahko počeli vse, kar vas osrečuje.

Načrt za dom, kjer boste uživali
razkošje bivanja.

Lux-A team

Smo mlada ekipa kreativnih zanesenjakov, ki se lahko pohvali s širokim znanjem in izkušnjami na področju arhitekture, gradbeništva, mizarstva, marketinga, turizma in gostinstva.

Pri našem delu združujemo estetiko s funkcionalnostjo in hkrati sledimo najsodobnejšim trendom v arhitekturi in oblikovanju. Ustvarjamo harmonične in trajnostne arhitekturne rešitve, ki navdihujejo in odražajo edinstvenost vsakega projekta.

Celovite rešitve

Naše poslanstvo je ustvarjati unikatne in celovite prostorske rešitve, pri čemer sodelujemo z vami v vseh fazah izvedbe - od prve ideje do vselitve oziroma prevzema objekta.

Poleg projektiranja tako izvajamo tudi investicijske ocene, pridobivamo in analiziramo ponudbe, pomagamo pri izboru ustreznih izvajalcev in podizvajalcev, sodelujemo pri gradnji kot projektantski nadzor ali v smislu inženiringa.

Pridobite ponudbo prilagojeno vašemu življenju

Pišite nam na info@lux-a.com ali nas pokličite na telefonsko številko 031 217 478. Za posredovanje podrobnih informacij glede vašega načrtovanega projekta izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Izberite storitve, ki vas zanimajo

Izberite vrsto objekta

Strinjanje za obdelavo osebnih podatkov iz obrazca