Gostinski objekti

Optimalni pogoji za delo. Prijetna izkušnja za goste.

UČINKOVITA POSTAVITEV

Premišljeno načrtovanje tlorisov in postavitve opreme je ključno za učinkovito delovanje kateregakoli gostinskega objekta. Pri tem so vedno upoštevani vsi gradbeni zakoni in predpisi ter varnostni standardi, ki veljajo za tovrstne objekte.

Mlada lipa
Gostinski objekt

TRAJNOST IN VARČNOST OBJEKTA

Izbira okolju prijaznih a trajnih in vzdržljivih materialov pri gradnji in opremi prispeva k nižjim stroškom vzdrževanja ter daljši življenjski dobi objekta. Za dodatno varčnost poskrbimo z energetsko učinkovitimi sistemi za prezračevanje, ogrevanje, hlajenje, ipd.

DOVRŠEN AMBIENT

Z ustreznimi barvami, razsvetljavo, notranjo opremo in dekorjem oblikujemo dovršen ambient, ki sovpada s celostno podobo blagovne znamke. Hkrati se ustvari prijetno in sproščeno vzdušje, kamor se gostje radi vračajo.
Teta Frida

Reference

Prenova kozolca – interier 2

Prenova kozolca – interier 2

Kozolec

Hiša K interier

Hiša K interier

Enostanovanjski objekt

H1 interier

H1 interier

Stanovanjski objekt

Vaš življenjski projekt

Arhitektura za Vaše življenje

Zagotovite si načrt za hišo, ki bo skrbno premišljena in prilagojena vam.

Načrt za hišo, ki bo zanimiva in unikatna na pogled ter varčna, funkcionalna in udobna.

Načrt za hišo, v kateri boste lahko počeli vse, kar vas osrečuje.

Načrt za dom, kjer boste uživali
razkošje bivanja.

Lux-A team

Smo mlada ekipa kreativnih zanesenjakov, ki se lahko pohvali s širokim znanjem in izkušnjami na področju arhitekture, gradbeništva, mizarstva, marketinga, turizma in gostinstva.

Pri našem delu združujemo estetiko s funkcionalnostjo in hkrati sledimo najsodobnejšim trendom v arhitekturi in oblikovanju. Ustvarjamo harmonične in trajnostne arhitekturne rešitve, ki navdihujejo in odražajo edinstvenost vsakega projekta.

Celovite rešitve

Naše poslanstvo je ustvarjati unikatne in celovite prostorske rešitve, pri čemer sodelujemo z vami v vseh fazah izvedbe - od prve ideje do vselitve oziroma prevzema objekta.

Poleg projektiranja tako izvajamo tudi investicijske ocene, pridobivamo in analiziramo ponudbe, pomagamo pri izboru ustreznih izvajalcev in podizvajalcev, sodelujemo pri gradnji kot projektantski nadzor ali v smislu inženiringa.

Pridobite ponudbo prilagojeno vašemu življenju

Pišite nam na info@lux-a.com ali nas pokličite na telefonsko številko 031 217 478. Za posredovanje podrobnih informacij glede vašega načrtovanega projekta izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Izberite storitve, ki vas zanimajo

Izberite vrsto objekta

Strinjanje za obdelavo osebnih podatkov iz obrazca