Nastanitveni objekti

Inovativnost, estetika in udobje. Za edinstveno izkušnjo bivanja.

OBJEKTI Z ZGODBO

Oblikovanje nastanitvenega objekta ali počitniškega naselja je vedno osnovano z mislijo na lokacijo in namen uporabe. Oblika objekta ter uporabljeni materiali in barve dopolnjujejo naravno okolje in nakazujejo na vrsto oddiha, ki ga gosti lahko pričakujejo.
Hiša K interier
Novi vrtovi interier

TRAJNOST IN ENERGETSKA UČINKOVITOST

V sodobnem svetu je trajnostna gradnja ključnega pomena. Pri načrtovanju nastanitvenih objektov stremimo k energetski učinkovitosti, uporabi obnovljivih virov energije in izbiri okolju prijaznih materialov ter sistemov za recikliranje in varčevanje.

NEPOZABNO DOŽIVETJE

Udobje, estetika in funkcionalnost prostorov so ključni za dobro počutje gostov. Prav tako pa je pomembno premišljeno načrtovanje restavracije, bara, fitnesa, bazena in drugih skupnih prostorov, ki bogatijo ponudbo objekta in prispevajo k nepozabni izkušnji bivanja.
Hiša K interier

Reference

Prenova kozolca – interier 2

Prenova kozolca – interier 2

Kozolec

Hiša K interier

Hiša K interier

Enostanovanjski objekt

H1 interier

H1 interier

Stanovanjski objekt

Vaš življenjski projekt

Arhitektura za Vaše življenje

Zagotovite si načrt za hišo, ki bo skrbno premišljena in prilagojena vam.

Načrt za hišo, ki bo zanimiva in unikatna na pogled ter varčna, funkcionalna in udobna.

Načrt za hišo, v kateri boste lahko počeli vse, kar vas osrečuje.

Načrt za dom, kjer boste uživali
razkošje bivanja.

Lux-A team

Smo mlada ekipa kreativnih zanesenjakov, ki se lahko pohvali s širokim znanjem in izkušnjami na področju arhitekture, gradbeništva, mizarstva, marketinga, turizma in gostinstva.

Pri našem delu združujemo estetiko s funkcionalnostjo in hkrati sledimo najsodobnejšim trendom v arhitekturi in oblikovanju. Ustvarjamo harmonične in trajnostne arhitekturne rešitve, ki navdihujejo in odražajo edinstvenost vsakega projekta.

Celovite rešitve

Naše poslanstvo je ustvarjati unikatne in celovite prostorske rešitve, pri čemer sodelujemo z vami v vseh fazah izvedbe - od prve ideje do vselitve oziroma prevzema objekta.

Poleg projektiranja tako izvajamo tudi investicijske ocene, pridobivamo in analiziramo ponudbe, pomagamo pri izboru ustreznih izvajalcev in podizvajalcev, sodelujemo pri gradnji kot projektantski nadzor ali v smislu inženiringa.

Pridobite ponudbo prilagojeno vašemu življenju

Pišite nam na info@lux-a.com ali nas pokličite na telefonsko številko 031 217 478. Za posredovanje podrobnih informacij glede vašega načrtovanega projekta izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Izberite storitve, ki vas zanimajo

Izberite vrsto objekta

Strinjanje za obdelavo osebnih podatkov iz obrazca