Poslovni in industrijski objekti

Sodobni in funkcionalni. Za najboljše pogoje dela.

PRILAGOJENO VAŠEMU DELU

Poslovni in industrijski objekti morajo biti funkcionalno zasnovani, upoštevajoč specifičnosti narave dela v njih. Optimizacija za različne oddelke omogoča nemoteno komunikacijo med zaposlenimi ter izboljša produktivnost vašega podjetja.
Hiša K interier
Poslovni objekti

VARNO IN VARČNO

Objekti so načrtovani v skladu z vsemi predpisi in zakonskimi zahtevami za specifično stroko. Poseben poudarek je namenjen energetski učinkovitosti in varčnosti stavbe ter zagotavljanju varnosti tako zaposlenih kot strank.

SKLADNO Z IDENTITETO PODJETJA

S premišljenim izborom arhitekturnih elementov in notranje opreme oblikujemo prepoznavno podobo objekta, ki odraža vrednote in identiteto podjetja. Poleg tega sodoben in estetsko privlačen dizajn ustvarja prijetno okolje za vse uporabnike.

Poslovni objekti

Reference

Prenova kozolca – interier 2

Prenova kozolca – interier 2

Kozolec

Hiša K interier

Hiša K interier

Enostanovanjski objekt

H1 interier

H1 interier

Stanovanjski objekt

Vaš življenjski projekt

Arhitektura za Vaše življenje

Zagotovite si načrt za hišo, ki bo skrbno premišljena in prilagojena vam.

Načrt za hišo, ki bo zanimiva in unikatna na pogled ter varčna, funkcionalna in udobna.

Načrt za hišo, v kateri boste lahko počeli vse, kar vas osrečuje.

Načrt za dom, kjer boste uživali
razkošje bivanja.

Lux-A team

Smo mlada ekipa kreativnih zanesenjakov, ki se lahko pohvali s širokim znanjem in izkušnjami na področju arhitekture, gradbeništva, mizarstva, marketinga, turizma in gostinstva.

Pri našem delu združujemo estetiko s funkcionalnostjo in hkrati sledimo najsodobnejšim trendom v arhitekturi in oblikovanju. Ustvarjamo harmonične in trajnostne arhitekturne rešitve, ki navdihujejo in odražajo edinstvenost vsakega projekta.

Celovite rešitve

Naše poslanstvo je ustvarjati unikatne in celovite prostorske rešitve, pri čemer sodelujemo z vami v vseh fazah izvedbe - od prve ideje do vselitve oziroma prevzema objekta.

Poleg projektiranja tako izvajamo tudi investicijske ocene, pridobivamo in analiziramo ponudbe, pomagamo pri izboru ustreznih izvajalcev in podizvajalcev, sodelujemo pri gradnji kot projektantski nadzor ali v smislu inženiringa.

Pridobite ponudbo prilagojeno vašemu življenju

Pišite nam na info@lux-a.com ali nas pokličite na telefonsko številko 031 217 478. Za posredovanje podrobnih informacij glede vašega načrtovanega projekta izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Izberite storitve, ki vas zanimajo

Izberite vrsto objekta

Strinjanje za obdelavo osebnih podatkov iz obrazca