Večstanovanjski objekti

Pametna naložba za investitorje. Lahka izbira za stanovalce.

FUNKCIONALNA ZASNOVA

Dobro zasnovan večstanovanjski objekt odlikuje učinkovita uporaba razpoložljivega prostora. Sam objekt je premišljeno umeščen v okolico, prostori v objektu pa so funkcionalno razporejeni, da je vsak kvadratni meter optimalno izkoriščen.

ENERGETSKA UČINKOVITOST IN TRAJNOST

Trajnostno načrtovanje, v kombinaciji z izbiro kakovostnih materialov za gradnjo, doprinese k energetski učinkovitosti in varčnosti objekta. V praksi to pomeni boljšo kakovost bivanja, nižje stroške vzdrževanja ter daljšo življenjsko dobo objekta.

RAVNOVESJE MED ZASEBNIM IN JAVNIM

Premišljeno oblikovanje zasebnih prostorov je enako pomembno kot načrtovanje javnih oziroma skupnih površin tako v samem objektu kot v njegovi okolici. Cilj je dobro počutje stanovalcev ter ustvarjanje harmoničnega bivalnega okolja za celotno skupnost.

Reference

Novi vrtovi

Novi vrtovi

Večstanovanjski objekt

GR interier

GR interier

Gostinski objekt

Hostel Brezje

Hostel Brezje

Hostel

Vaš življenjski projekt

Arhitektura za Vaše življenje

Zagotovite si načrt za hišo, ki bo skrbno premišljena in prilagojena vam.

Načrt za hišo, ki bo zanimiva in unikatna na pogled ter varčna, funkcionalna in udobna.

Načrt za hišo, v kateri boste lahko počeli vse, kar vas osrečuje.

Načrt za dom, kjer boste uživali
razkošje bivanja.

Lux-A team

Smo mlada ekipa kreativnih zanesenjakov, ki se lahko pohvali s širokim znanjem in izkušnjami na področju arhitekture, gradbeništva, mizarstva, marketinga, turizma in gostinstva.

Pri našem delu združujemo estetiko s funkcionalnostjo in hkrati sledimo najsodobnejšim trendom v arhitekturi in oblikovanju. Ustvarjamo harmonične in trajnostne arhitekturne rešitve, ki navdihujejo in odražajo edinstvenost vsakega projekta.

Celovite rešitve

Naše poslanstvo je ustvarjati unikatne in celovite prostorske rešitve, pri čemer sodelujemo z vami v vseh fazah izvedbe - od prve ideje do vselitve oziroma prevzema objekta.

Poleg projektiranja tako izvajamo tudi investicijske ocene, pridobivamo in analiziramo ponudbe, pomagamo pri izboru ustreznih izvajalcev in podizvajalcev, sodelujemo pri gradnji kot projektantski nadzor ali v smislu inženiringa.

Pridobite ponudbo prilagojeno vašemu življenju

Pišite nam na info@lux-a.com ali nas pokličite na telefonsko številko 031 217 478. Za posredovanje podrobnih informacij glede vašega načrtovanega projekta izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Izberite storitve, ki vas zanimajo

Izberite vrsto objekta

Strinjanje za obdelavo osebnih podatkov iz obrazca