Prenove in adaptacije

Estetsko. Funkcionalno. Energetsko učinkovito.

PREDNOSTI PRENOVE

Prenove in adaptacije hiš ter stanovanj predstavljajo odlično priložnost za izboljšanje bivalnega prostora in povečanje vrednosti nepremičnine.

Poleg estetskih izboljšav se lahko prenove osredotočijo na energetsko učinkovitost, varnost, funkcionalnost ali uporabnost prostorov.

Prenove in adaptacije
Prenove in adaptacije

NAČRTOVANJE PRENOVE

Za uspešno izvedbo prenove ali adaptacije obstoječega objekta je potrebno sestaviti načrt dela in proračun ter izbrati ustrezne izvajalce. Pri tem je pomembno, da se upoštevajo tudi zakonski predpisi in gradbena pravila, zaradi česar bo prenova trajna in varna.

Pri nas dobite vse to na enem mestu!

SODELOVANJE Z ARHITEKTOM

Pri načrtovanju prenove ali adaptacije je priporočljivo sodelovati z arhitektom. Zakaj? Ker imamo arhitekti izkušnje in znanje za ustvarjanje funkcionalnih, privlačnih in energetsko učinkovitih prostorov.

S kreativnimi idejami in poznavanje materialov za gradnjo bomo pripomogli k optimalnim rezultatom pri prenovi ali adaptaciji vašega objekta, znotraj proračuna, ki ga imate na voljo.

Poleg tega imamo številne povezave z drugimi strokovnjaki, kot so gradbeniki in obrtniki, zaradi česar boste prihrani čas in denar ter se izognili nepotrebnemu stresu pri iskanju in usklajevanju izvajalcev.

Prenove in adaptacije
Prenove in adaptacije

IZVEDBA PRENOVE

Pri adaptaciji oz. rekonstrukciji obstoječih objektov ter prenovi stanovanj in hiš poskrbimo za zbiranje ponudb in izbor izvajalcev, pripravimo terminski plan, organiziramo delo na gradbišču in vodimo celoten proces prenove ali adaptacije.

S tem, ko organiziramo in vodimo celoten projekt, vam omogočimo nadzor nad potekom del in zagotovimo finančni pregled nad stroški v vseh fazah. Poleg tega namesto vas sproti rešujemo morebitne zaplete in vam tako prihranimo nepotrebne skrbi.

Vaš življenjski projekt

Arhitektura za Vaše življenje

Zagotovite si načrt za hišo, ki bo skrbno premišljena in prilagojena vam.

Načrt za hišo, ki bo zanimiva in unikatna na pogled ter varčna, funkcionalna in udobna.

Načrt za hišo, v kateri boste lahko počeli vse, kar vas osrečuje.

Načrt za dom, kjer boste uživali
razkošje bivanja.

Lux-A team

Smo mlada ekipa kreativnih zanesenjakov, ki se lahko pohvali s širokim znanjem in izkušnjami na področju arhitekture, gradbeništva, mizarstva, marketinga, turizma in gostinstva.

Pri našem delu združujemo estetiko s funkcionalnostjo in hkrati sledimo najsodobnejšim trendom v arhitekturi in oblikovanju. Ustvarjamo harmonične in trajnostne arhitekturne rešitve, ki navdihujejo in odražajo edinstvenost vsakega projekta.

Celovite rešitve

Naše poslanstvo je ustvarjati unikatne in celovite prostorske rešitve, pri čemer sodelujemo z vami v vseh fazah izvedbe - od prve ideje do vselitve oziroma prevzema objekta.

Poleg projektiranja tako izvajamo tudi investicijske ocene, pridobivamo in analiziramo ponudbe, pomagamo pri izboru ustreznih izvajalcev in podizvajalcev, sodelujemo pri gradnji kot projektantski nadzor ali v smislu inženiringa.

Pridobite ponudbo prilagojeno vašemu življenju

Pišite nam na info@lux-a.com ali nas pokličite na telefonsko številko 031 217 478. Za posredovanje podrobnih informacij glede vašega načrtovanega projekta izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Izberite storitve, ki vas zanimajo

Izberite vrsto objekta

Strinjanje za obdelavo osebnih podatkov iz obrazca