Stanovanjske hiše

Ustvarite si sanjski dom. Uživajte razkošje bivanja.

SODOBNO, FUNKCIONALNO IN UNIKATNO

S premišljenim načrtovanjem, inovativnimi rešitvami in občutkom za estetiko uresničujemo vaše sanje o popolnem domu. Vsak projekt temelji na tesnem sodelovanju z vami. Da ustvarimo prostor, ki ne le zadovolji, temveč preseže vaša pričakovanja.

Prepustite nam, da vam oblikujemo hišo, ki bo skozi vsak najmanjši detajl odsevala vaše želje, okus in življenjski slog. Hišo, ki bo edinstvena. Tako kot vi.

01

PARCELA

Pot do vašega sanjskega doma se začne z izbiro parcele. Glede na vaše potrebe in želje vam pomagamo izbrati najprimernejšo parcelo za gradnjo.

V kolikor parcelo že imate opravimo preveritev trenutnega stanja. Na podlagi značilnosti zemljišča vam nato svetujemo, kako maksimalno izkoristiti prostor.

02

IDEJNA ZASNOVA

Prisluhnemo vašim željam in pričakovanjem. Upoštevamo vaše predloge. Uresničimo vaše zamisli in jih nadgradimo z našim znanjem in izkušnjami. 

Idejna zasnova vključuje tlorise z opremo ter 3D vizualizacije s katerimi natančno prikažemo izgled vaše hiše. S tem poskrbimo, da bo izrisan načrt za hišo res po vašem okusu.

03

DOKUMENTACIJA

Vsak korak pri pridobivanju gradbenega dovoljenja ima svoja pravila. Postopek je pod vodstvom strokovnjakov hitrejši in skladen s predpisi.

Za vas pridobimo projektne pogoje, uredimo dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja (poskrbimo za usklajenost s prostorskim aktom, lokacijski in tehnični prikaz, pridobivanje mnenj) in uredimo samo vlogo na upravni enoti.

04

GRADNJA

Sodelujemo pri sami izvedbi s pripravo vodilnega načrta, načrtov elektro in strojnih inštalacij, načrta požarne varnosti elaboratov gradbene fizike in zaščite pred hrupom ter drugih elementov.

Na vašo željo vas povežemo z izkušenimi gradbenimi ekipami in vam pomagamo pri izbiri izvajalcev. Poskrbimo za projektantski nadzor in usklajevanje akterjev v vseh gradbenih fazah.

05

VSELITEV

Barve, materiali in ustrezna izbira pohištva. To so podrobnosti, ki naredijo hišo res vašo. Z dovršenim notranjim oblikovanjem vaši hiši dodamo tisti osebni pečat, ki odraža vašo osebnost, okus in življenjski slog.

Stojimo vam ob strani, vam svetujemo in vam nudimo podporo v vseh korakih ustvarjanja vašega doma.

Od želje po lastni hiši do vselitve v novi dom.

Reference

Hiša B

Hiša B

Enostanovanjski objekt

H5

H5

Enostanovanjski objekt

Vila Krk

Vila Krk

Enostanovanjski objekt

Vaš življenjski projekt

Arhitektura za Vaše življenje

Zagotovite si načrt za hišo, ki bo skrbno premišljena in prilagojena vam.

Načrt za hišo, ki bo zanimiva in unikatna na pogled ter varčna, funkcionalna in udobna.

Načrt za hišo, v kateri boste lahko počeli vse, kar vas osrečuje.

Načrt za dom, kjer boste uživali
razkošje bivanja.

Lux-A team

Smo mlada ekipa kreativnih zanesenjakov, ki se lahko pohvali s širokim znanjem in izkušnjami na področju arhitekture, gradbeništva, mizarstva, marketinga, turizma in gostinstva.

Pri našem delu združujemo estetiko s funkcionalnostjo in hkrati sledimo najsodobnejšim trendom v arhitekturi in oblikovanju. Ustvarjamo harmonične in trajnostne arhitekturne rešitve, ki navdihujejo in odražajo edinstvenost vsakega projekta.

Celovite rešitve

Naše poslanstvo je ustvarjati unikatne in celovite prostorske rešitve, pri čemer sodelujemo z vami v vseh fazah izvedbe - od prve ideje do vselitve oziroma prevzema objekta.

Poleg projektiranja tako izvajamo tudi investicijske ocene, pridobivamo in analiziramo ponudbe, pomagamo pri izboru ustreznih izvajalcev in podizvajalcev, sodelujemo pri gradnji kot projektantski nadzor ali v smislu inženiringa.

Pridobite ponudbo prilagojeno vašemu življenju

Pišite nam na info@lux-a.com ali nas pokličite na telefonsko številko 031 217 478. Za posredovanje podrobnih informacij glede vašega načrtovanega projekta izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Izberite storitve, ki vas zanimajo

Izberite vrsto objekta

Strinjanje za obdelavo osebnih podatkov iz obrazca